14 Nisan 2016 Perşembe

KDZ.EREĞLİ KÖPRÜLÜ KAVŞAK BARİYERLERİ ONARILDI

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesindeki Devrek yol ayrımındaki yaşanan kazalar nedeniyle zarar gören köprülü kavşak koruma bariyerleri karayolları ekiplerince onarıldı.


Kdz. Ereğli Devrek yol ayrımı mevkisinde 2013 yılında yapılan köprülü kavşağın kazalar nedeniyle zarar gören koruma bariyerleri karayolları ekiplerince bakım ve onarımdan geçirildi.

Bilindiği gibi 2013 yılında yapılarak hizmete açılan köprülü kavşak’ın açılmasının ardından geçen süreçte birkaç aracın köprüden uçması ile yaralamalı kazalar meydana gelmiş, kazaların ardından zarar gören koruyucu bariyerler ile ilgili onarım ve bakım çalışmaları yapılmamıştı. Kamuoyunda yayalar içinde güvensiz olarak gösterilen kavşakta koruma bariyerlerinin onarılmasının ardından bir süre önce karayolları tarafından köprünün belirli bir kısmında başlatılan takviye bariyerlerin köprünün tamamına yapılmasının yanı sıra köprünün aydınlatılması isteniyor.

KÖPRÜ AYDINLATILMALI

Konuyla ilgili konuşan sürücüler , “Köprülü kavşağın açılışından bu yana aydınlatılması noktasında henüz bir çalışma başlatılmış değil, köprülü kavşağın aydınlatılmaması nedeniyle sürücülerimizde zaman zaman zor anlar yaşamaktadır. Kdz. Ereğli’nin girişindeki köprünün bir an önce aydınlatılmasını istiyoruz” şeklinde konuştular

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz