21 Nisan 2016 Perşembe

KILIÇDAROĞLU, MUHARREM AKDEMİRİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret temel atma töreni, toplu açılış ve STK’larla toplantıda bulunmak üzere geldiği Zonguldak’ta, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti.


Zonguldak Dedeman Otel’de STK’lar ile bir araya gelen ve ardından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na; CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İşçi Sendikaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, İlçe Başkanı Ebru Uzun ve partililer eşlik etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zonguldak’ın sorunlarının çözümü noktasında başta, Zonguldak Milletvekilleri olmak üzere; birlik ve beraberlik içerisinde hükümet desteğini de alarak, şehrimizin sorunlarının çözüleceğini dile getirdi. Bu konuda iktidar-muhalefet ayrımı gözetmediklerini ifade eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; 19 mahalle başta olmak üzere, son 30 yılın en büyük alt yapı çalışmalarına imza attıklarını belirtti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak halkı için çalışmalarına başta meclis üyeleri olmak üzere, tüm ekibi ile birlikte devam ettiklerini belirterek, bundan sonraki süreçte daha başarılı çalışmalara imza atacaklarını kaydetti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e çalışmalarında başarılar dileyerek, Belediye Bülteninde hizmet ve projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. Konuşmaların arından ziyaret basına kapalı devam ederken, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, günün anısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na madenci lambası tasarımlı heykel armağan etti.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz