7 Nisan 2016 Perşembe

NAZIM ALPMAN ZONGULDAK’A GELİYOR

 

Gazeteci-Yazar ve İZTV Genel yayın yönetmeni Nazım ALPMAN, söyleşi ve imza günü için cumartesi günü Zonguldak’a geliyor.

Çağdaş Gazeteciler derneği (ÇGD) Şube başkanı Ali Ayaroğlu söyleşi ve imza günü etkinliği konusunda yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi “Derneğimiz tarafından belli dönemlerde düzenlenen “Basında Kırılma” konulu etkinliğin bu seferki konuğu Gazeteci-yazar belgeselci ve İZTV Genel yayın yönetmeni Nazım ALPMAN.

9 Nisan Cumartesi günü saat 15 00’daTMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Lokali’nde “Basında Kırılma” konulu bir söyleşinin ardından Nazım ALPMAN “Ahlak Islatan Medya Hikâyeleri”ni imzalayıp okurlarıyla söyleşecek.

Alpman’ın yeni kitabı, gerçekte olmayan, gazetelerde ve televizyonlarda geçen medya hikayelerinden oluşuyor. Gazetecilik adına yapılmış bir özeleştiri olarak da kabul edilebilecek hikayeler, Alpman’ın tabiriyle haberciliğin “maymunlaşma” dönemine denk geliyor. Alpman’ın 40 yıllık mesleki birikimi ve güçlü gözlemlerinden süzerek kaleme aldığı kitaptaki hikayelerin hemen hepsi aslında sektördeki isimlere çok fazla “tanıdık” gelecek.

Ozan Yayıncılık'ın yayınladığı “Ahlak Islatan-Medya Hikayeleri” kitabı ağırlıklı olarak haber medyasından seçilmiş olmasına karşın, okurlara, iletişim alanının en gelişmiş kolu olan reklamcılık ve halkla ilişkiler dalından da örnek hikayeler sunuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz