22 Nisan 2016 Cuma

YAYLA DA 23 NİSAN MÜZİK ŞÖLENİ DÜZENLENDİ


Zonguldak Merkeze bağlı Yayla Ortaokulu 7.sınıfında eğitim gören öğrenciler tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okulun tiyatro salonunda muhteşem şarkı ve şiir okuyarak izleyenler tarafından çok büyük alkış topladılar.

Yayla Ortaokulu müzik öğretmeni Selda Günay Yavaş ile Türkçe öğretmeni Özcan Ünlü tarafından atmış iki kişilik ekiple yaklaşık iki ay süren çalışmalarının ardından öğrenciler düzenlenen programda eskilerin sevilen şarkılarından Dünyaya mesaj, bugün bayram çocuklar, hayat bayram olsa, mavi boncuk, kara tren gibi şarkılarından oluşan birbirinden güzel nostalji şarkıları söylediler. Ve okulun 5-6, sınıf öğrencileri de şiir okuyarak programa renk kattılar.

Güzel bir organizasyon altında düzenlenen programda bir konuşma yapan Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir ise yapmış olduğu konuşmada şöyle dedi. “ Öncelikle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını yürekten kutluyorum. Okulumuzun öğretmenleri ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan bu güzel çalışma ve programdan dolayı tebrik ediyorum. Bu müzik ve şiir etkinliğimiz önümüzdeki mayıs ayının son günlerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı sitede yapımı tamamlanan kapalı spor salonunda gençlik haftası etkinlikleri kapsamında da okulumuz öğrencileri tarafından da program yapılacaktır “ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz