5 Mayıs 2016 Perşembe

KARABÜK MAHALLE MUHTARLARI VE DERNEK ÜYELERİNDEN AKDEMİR’E ZİYARET

Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve dernek üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etti. Karabük Merkez Mahalle Muhtarlarına, Çınartepe Mahalle Muhtarı Okan Girgin, Ontemmuz Mahallesi Muhtarı Şevket Can eşlik etti. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaretlerinden önce, Zonguldak’ı gezen ve özellikle 19 mahalle de belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları yakından inceleyen Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı; “Zonguldak’ın coğrafi konum itibariyle bu denli zor bir şehir olduğu gerçeği düşünülürse, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, yapmış olduğu hizmetlerle takdire şayan işler çıkarmıştır.” dedi.


İbrahim Harmanbaşı: “19 MAHALLEDE ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLERDE BULUNMUŞSUNUZ.”



Ziyarette yaptığı konuşmasında, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in altyapı çalışmaları başta olmak üzere, vatandaşlar için birçok önemli çalışmalara imza attığını belirten Karabük Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı, konuyla ilgili şu görüşlerine yer verdi: “Öncelikle Sayın Belediye Başkanımız Rafet Vergili’nin sizlere çok selamlarını getirdik. Bugün Zonguldak’tayız. Kömür ile varolan Zonguldak gerçekten de çok güzel. Zonguldak coğrafyası bakımından zor bir şehir. Ancak bu zorluk içerisinde de bile birçok mahallede çalışmalar yapmışsınız, yapmaya da devam ediyorsunuz. Gitmiş olduğumuz mahallelerde birçok çalışmaya imza atmışsınız. Duvar çalışmaları, parke yol, merdiven çalışmaları olmak üzere, bu kadar zor bir coğrafyada bu hizmetler gerçekten de çok önemli. Bizde Karabük’te Belediye Başkanımız ile sürekli iletişim halindeyiz, yemekler düzenliyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Muhtarlar, yerel yönetimlerin en başında gelen kişilerdir. Belediyecilik gerçekten de zor iş. Çoğunluğu memnun etmek de zor. Sizin güleryüzünüz bizleri memnun etti. Biz dışarıdan geldiğimiz için gözle görülür işler yapıldığını fark ettik. Özellikle, Dilaver Mahallesi başta olmak üzere, birçok mahallede hizmetleriniz fark ediliyor. Sağolsun Okan Muhtarımız bizi gezdirdi, çalışmalarınızı birebir görmek istedik. Hazırladığınız bülteninizde de çalışmalarınız yer alıyor. Hepimiz, buradan memnun ayrılacağız. Bizleri kırmadınız, kabul ettiniz, teşekkür ediyoruz. Sizlere bundan sonraki çalışmalarınız da başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, muhtarların halka ile aralarında köprü görevi gördüğünü, her zaman muhtarlar ile iletişim halinde olduklarını ifade etti. Başkan Akdemir, Karabük Muhtarlar Derneği üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz