18 Mayıs 2016 Çarşamba

SGK’dan KGD’ye ziyaret



Sosyal Güvenlik haftası etkinlikleri kapsamında, Zonguldak Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Çiğdem Acar, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.
Her yıl 16-22 Mayıs tarihleri arasından kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ettiklerini belirten SGK İl Müdürü Çiğdem Acar, Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir ve Yönetim Kurulu üyesi Ender Yüksel’e etkinlikle ilgili bilgi verdi.
Acar yaptığı konuşmada, “Biliyorsunuz, 16 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası’nın başladığı gün. Neden 16 Mayıs, 16 Mayıs 2016 tarihinde SSK, Sağ-Kur ve Emekli Sandığı ile birleşti. Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında da toparlandı. Bu nedenle de, 16 Mayıs’ı içine alan hafta içerisinde de Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanıyor. Bu yıl da, 10’ncu yılımızdayız. Bunun da vermiş olduğu gururla sizi ziyaret etmek istedik. Hem ziyaretlerimizi yapıyoruz, hem de okullarımızda dergiler dağıtıp, öğrencilerimize çizgi filmi izletiyoruz bu şekilde haftamızı neticelendireceğiz inşallah, o nedenle sizi de ziyarete geldik” dedi.
Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav da SGK İl Müdürü Çiğdem Acar ve SKG il Müdürlüğü yöneticilerinin ziyaretlerinden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Öncelikle hoş geldiniz. Sosyal Güvenlik Haftanız kutlu olsun. Etkinlikleriniz de güzel aslında, öğrencilere yönelik, çocuklara yönelik güzel etkinlikler. O anlamda ben anlamlı buluyorum. Hayırlı olsun, biz zaten sizin çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz, güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz