2 Mayıs 2016 Pazartesi

YÖNETİCİLERE ÇAĞRI ! " TİRE MAÇINA TREN KALDIRILSIN "



Karaelmas Gazeteciler Derneği yazılı bir açıklama yaparak yöneticilere seslendi ve  Tirespor maçına tren kaldırılmasını istedi. KGD ‘nin yaptığı konuya ilişkin açıklaması şu şekilde  “Karaelmas Gazeteciler Derneği KGD sitesinde geçtiğimiz günlerde yayınladığımız “2. LİG YOLCUSU KALMASIN” yazısı kamuoyunda ses getirdi, büyük ilgi gördü.
Kırmızı-Laciverti bayraklarla taraftarların camlarda ve kapılarda oluşturduğu kalabalık Zonguldakspor aşkını gözler önüne sererken, bu yazı üzerine çok sayıda sporsever derneğimizi arayarak yetkilileri göreve davet ettiler.
Perşembe günü saat 16.00’da oynanacak olan Tirespor 1922 Play-Off maçında ek tren seferlerinin konulmasını isteyen taraftarlar, sayın Valimiz Ali Kaban ve Milletvekillerimizin şampiyonluk yolunda Zonguldak’ın birlik ve beraberlik halinde takıma destek vermeleri adına bu konuda yardımcı olmalarını istediler.
Çaycuma’dan başlamak üzere Zonguldak’a uzanan bütün istasyonlarda yüzlerce taraftarın olduğunu ve maça gelmek istediklerini ifade eden sporseverler yetkililerden müjdeli haber beklediklerini belirttiler.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz