15 Haziran 2016 Çarşamba

ÜZÜLMEZ DERESİNİN ISLAHI İÇİN KOLLAR SIVANDI


Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’nun, Çaydamar ve Üzülmez Deresinin ıslah çalışmaları ile ilgili DSİ Kastamonu 23. Bölge Müdürü Sait Umucu’ya, proje ile ilgili talimatının ardından Kastamonu’ya gitti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e; Başkan Yardımcısı Erhan Darende eşlik etti.  
                 DSİ Kastamonu 23. Bölge Müdürü Sait Umucu ile Dere Islah Projesi hakkında fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof.Dr. Veysel Eroğlu’na ilimizi ziyareti esnasında, dere ıslah projemiz ile ilgili dosyamızı sunmuştum. Bakanımız, Çaydamar ile Üzülmez derelerinin ıslah edilerek, modern bir konuma getirilmesi ile ilgili Devlet Su İşleri Genel Müdürü Ali Rıza Diniz ve DSİ Kastamonu 23. Bölge Müdürü Sait Umucu’nun proje ile ilgili yakından ilgilenmesi talimatını vermişti. Dere ıslah projemizin biran önce hayata geçilmesini istiyor, konuyla ilgili de DSİ Kastamonu 23. Bölge Müdürü Sait Umucu ile görüştük. Bölge Müdürümüz ise, çalışmaların takipçisi olacaklarını belirterek, yarın ekipleri ile Zonguldak’a gelecekler ve Çaydamar-Üzülmez derelerini yerinde inceleyeceklerdir.” şeklinde konuştu.
                    Belediye Başkanı Muharrem Akdemir 15.Kastamonu Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi’yi de ziyaret ederek, devam eden Mithatpaşa ve Üzülmez tünellerinin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz