11 Kasım 2016 Cuma

KGD’den Emniyet Müdürü Turanlı’ya ziyaret…










Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığından, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Metin Turanlı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ziyarette KGD Başkanı Osman Sav, Başkan Vekili Mustafa Emen, Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, Doğan Gönüllü, Hasan Miyanyedi, yönetim Kurulu üyelerinden Umut Erses ile Fadime Yılmaz Elma hazır bulundu.
Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek gazetecilerle uzun süre sohbet etti. Turanlı, sohbet sırasında Zonguldak’ı tanımaya çalıştığını ve çok güzel bir şehir olduğunu belirterek gördüğü eksikliklerin başında özellikle trafik sorunu olduğunu gözlemlediğini ve bunun çözümlenmesinin çok zor olmayacağını ancak tüm halkın bunu istemesi gerektiğini ve elbirliğiyle ellerinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.
Şehrin diğer meseleleri hakkında da göreve başladığından bu yana iyi bir gözlemci olarak yaklaşımda bulunduğunu belirten Emniyet Müdürü Turanlı, gazetecilerle güzel bir diyalog ve hoş sohbetin ardından bu ziyaret sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz