6 Nisan 2017 Perşembe

BU CAMİNİN EŞİ BENZERİ YOK



   Belediye Hizmeti bakımından Zonguldak’ın en yoksun ve kenar mahallesi olarak görülen Asma Mahallesinde Aslaniye Cami Derneği bu anlayışı kırarcasına Camiyi modernize hale getirdi.
Bay ve Bayan  WC sinden başlayarak ,şadırvanları modern hale getiren Asma Aslaniye Cami Derneği  yönetimi bunun ile de kalmayıp Camiye tekerlekli sandalye ile gelemeyen engelliler için engelli yolu , ve cami giriş kapılarını el okutmalı yaptırdı.Harabe hale gelmiş olan şadırvanları yeniletti.
Modern görünüş ve temizliği ile Zonguldak’ta bir ilki gerçekleştiren Asma Aslaniye Cami Derneği Başkanı Kemal Kemal Çağlayan şunları söyledi.
” Camimiz harabe  hale gelmişti. Daha önce cami içindeki tahtaları söktürerek taban döşemelerini yenilettik. Cami halılarını yeni aldık, Caminin şadırvanı ve WC ler girilmeyecek halde idi. Bunları onardık, Camiye tekerlekli sandalye ile gelemeyen engelliler için engelli yolu yaptırdık ve cami kapılarını el okutmalı otomatik kapı yaptırdık. Bunları Elbette biz tek başımıza  yaptırmadık. Hayır sever  vatandaşlarımızın ve Cami cemaatimizin katkıları ve destekleri ile oldu. Desteği ve yardımı dokunan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz