20 Aralık 2017 Çarşamba

Grizu-263 BEÜ Uzay Takımı’ndan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e Teşekkür Ziyareti












Geçtiğimiz yaz Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleşen NASA’nın yürütücüsü olduğu uzay yarışması olan CanSat Competition 2017’ye büyük bir başarı göstererek katılan grizu-263 Beü uzay takımı, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e teşekkür ziyaretinde bulundular.
Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Mühendislik Fakültesi çatısı altında kurulan ve Prof. Dr. Bülent Ekmekçi ve Yrd. Doç. Dr. Hakan Kaya danışmanlığında çalışmalarını sürdüren grizu-263 BEÜ Uzay Takımı, haziran ayında ABD’de gerçekleştirilen yarışmada 100’ün üzerinde üniversitenin arasında 26. olarak ülkemizi ve şehrimizi başarı ile temsil ettiler.
Grizu-263 BEÜ Uzay takımı geçtiğimiz dönem takıma yapmış olduğu desteklerden dolayı Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Bu ziyarette Bülent Ecevit Üniversitesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkan Yarıdmcısı Yrd. Doç. Dr. Hakan Kaya, Grizu-263 Uzay takımı üyelerinden Bülent Ecevit Üniversitesi,  Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi Takım Kaptını Muzaffer Duysal, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği öğrencisi ikinci kaptan Çağla Aytaç Dursun ve Murat Can Eminoğlu ve İnşaat Mühendisliği Öğrencisi Süheyla Meryem Kuvvet hazır bulundu.
Başkan Akdemir başarıdan dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, takım tarafından hazırlanmış olan teşekkür belgesini kabul etti. Gelecek dönemde de ülkemizi, şehrimizi ve üniversitemizi temsil eden grizu-263 BEÜ Uzay Takımına desteklerinin süreceğini belirtti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz