22 Aralık 2017 Cuma

İYİ PARTİ KİLİMLİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ALİM EMRE DEMİROĞLU ATANDI




Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti’nin Zonguldak’ın ilçelerinde örgütlenme çalışmaları tamamlanmak üzere. Kısa süre içinde bugüne kadar; Merkeze ilçe, Alaplı, Çaycuma, Devrek, Ereğli ve Gökçebey ilçelerinde teşkilatlarını oluşturan İYİ Parti Zonguldak siyasetine renk katmaya devam ediyor.
Merkez İlçeye Fatma Gülay’ı kurucu başkan olarak atayan İYİ Parti Kilimli’ye de 30 yaşında bölgenin genç ve başarılı işadamlarından Alim Emre Demiroğlu’nu atadı. İYİ Parti Zonguldak’ta ilçe başkanlıklarına yaptığı bu atamalarla siyasette ezber bozmaya başladı.
“ZONGULDAK SİYASETİNİ İYİ PARTİ ŞEKİLLENDİRECEK”
İYİ Parti’nin Zonguldak’taki teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi veren İl Başkanı Ragıp Bayraktar, “İYİ Parti olarak; gençlerimizi ve kadınlarımızı da siyasetin içine katarak daha geniş bir yelpazede siyaset yapmaya özen göstermekteyiz.  İYİ Parti olarak biz Zonguldak siyasetinde ezber bozmaya devam ediyoruz. Kararlıyız, inanıyoruz ve oluşturmakta olduğumuz, pırıl pırıl yürekleri vatan sevdası ile dolu genç ekibimizle başaracağız. Zonguldak siyasetini İYİ Parti şekillendirecektir.

 “GENÇLERİ VE KADINLARIMIZI DA SİYASETİN İÇİNE KATIYORUZ”
Hemşehrilerimizle ve toplumun tüm kesimleri ile sürekli temas halindeyiz. İl merkezi ve ilçelerimizde daha ilçe binalarımızı tutmamış olmamıza karşın özellikle gençler ve hanımlardan inanılmaz derecede destek görmekteyiz. Gençlerin ve kadınların İYİ Parti’nin örgütlenme çalışmalarına gösterdiği ilgi ve alaka gün geçtikçe daha da artıyor” dedi.
“KİLİMLİ’YE GENÇ BİR İLÇE BAŞKANI ATATADIK”
İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, “İYİ Parti olarak biz Zonguldak’ta ilklere imza atıyoruz. Zonguldak’ın ilk ve tek bayan ilçe başkanı İYİ Parti’dedir. Merkez ilçe başkanımız Sayın Fatma Gülay cesur, kararlı ve Zonguldak siyasetine önemli katkılar sağlayacaktır. Kilimli ilçemiz Zonguldak’ın gözbebeğidir. Kilimli ilçemize; 30 yaşında, genç ve oldukça başarılı bir kardeşimizi kurucu ilçe başkanlığına getirdik. Kilimli, Alim Emre Demiroğlu ile iyi olacaktır. İYİ Parti Zonguldak İl başkanlığı olarak bizler de Sayın Alim Emre Demiroğlu’na her türlü desteği vereceğiz. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz.” Dedi.
DEMİROĞLU, “KİLİMLİ İYİ OLACAK”
İYİ Parti Kilimli kurucu ilçe başkanlığına atanan Alim Emre Demiroğlu da şunları söyledi, “Kilimli’de kurucu ilçe başkanlığı görevinin şahsıma tevdi edilmesiyle büyük bir mutluluk duydum. Başta değerli Zonguldak İl Başkanımız Sayın Ragıp Bayraktar olmak üzere değerli büyüklerime teşekkür ediyorum. İlçemizde İYİ Parti’yi birinci parti yapmak için oluşturacağımız ekiple geceli gündüzlü çalışacağız. Kilimli iyi olacaktır.”





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz