14 Nisan 2018 Cumartesi

Karaelmas Mensupları Tasaruf Sandığı Kongresini yaptı




Karaelmas Mensupları Tasarruf Sandığı Olağan Genel Kurulunu Cumartesi gönü Zonguldak öğretmenler evinde yaptı. Kongre öncesi Sandık üyelerine kahvaltı verildi. Kahvaltının ardından Sandıkta 25 yılını dolduranlara plaket verildi.
 Daha sonra kongreye geçildi. Divan Başkanlığını Feridun Nuarak’ın yaptığı kongrede konuşan Sandık Başkanı İsmail Hakkı Güven  Sandığın faaliyetleri hakkında şu bilgiyi verdi ‘’ Üyelerimize kullanmak üzere Derneğimiz adına yaptırılan yelek. Ajanda ve kalem verilmiştir. Üyelerimizin dağlık. ekonomik menfaatleri doğrultusunda Level Hospital hastahanesi . Balcı baba kuruyemiş, Şirinler Kunduradan ayakkabı. Paşa Kebab ,Yaman Restaurant anlaşmalar ile üyelerimize indirim sağladık. Ayrıca üyelerimiz için Mali müşavirlik hizmetleri alınmaya başlanmıştır” dedi.
Gündem gereği yapılan değişikliklerin oylanmasının ardından seçime girildi.
Yapılan seçim sonucunda  Yönetim Kurulu asil üyeliklerine İsmail Hakkı Güven,Feti Özger,Orhan Ön,Hüseyin Yakut,Kılıç Ediz İz, Satı Kalaycı, ve Atila Yıldırım seçilirlerken, Denetim kurulu asil üyeliklerine ise Şafak Kumkapı,Recep Sarıkaya ve İbrahim Kaplan seçildiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz