28 Nisan 2018 Cumartesi

KAYALI ADAYLIK MÜRACATINI YAPTI



 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27.Dönem Milletvekilli için Türkiye Taşkömürleri Kurumu Üzülmez Müessese İdari Müdür yardımcılığından istifa eden İlyas Kayalı ,AK Partiden Zonguldak milletvekilliği adaylık müracatını AK Parti il başkanlığına teslim etti.


Beraberinde Memur-Sen’e bağlı Sendika başkanları ve kalabalık gurup ile Parti binasına giden İlyas Kayalı’yı AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve yönetimi karşıladı.
Adaylık müracaatını yapan İlyas kayalı yaptığı konuşmasında  “ Adaylığım ile ilgili üst düzey görüşmelerin oldu. Siyasi duruşum siyasi görüşüm bana uygun olan Adalet ve Kalkınma Partisi( AK Parti ) olduğu için çevrem ve Partimin Genel Merkez üst düzey Yetkili organlarının uygun görüşleri doğrultusunda aday oldum” dedi.
AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’da adaylık müracaat dilekçesini aldıktan sonra AK partiye yoğun ilgi olduğunu ifade ederek şunları söyledi “ 24 Haziran’da yapılacak seçimler için Partimizden aday olabilmek için yoğun talep var. Biz bu talepleri kabul ediyoruz. İnşallah ülkemiz ve Zonguldak’ımız için hayırlı olur” dedi

İLYAS KAYALI KİMDİR
1971 YILINDA Yenice Bağbaşı’nda doğdu, 2000 yılında Türkiye Taşkömürleri Kurumuna memur olarak iş başı yaptı. TTK Kozlu Müessesinde şeflik görevini sürdürürken 05.03.2016 tarihinde TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğüne idari müdür yardımcısı olarak atandı.
Evli ve  Bir  çocuk babası olan İlyas Kayalı Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal bölümler mezunu








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz