16 Nisan 2018 Pazartesi

ÖZGÜVAK GENEL KURULU YAPTI ALİ KAYA GÜVEN TAZELEDİ

  
Özel Güvenlik Görevlileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın (ÖZGÜVAK)13. Olağan genel kurulu Maden Mühendisleri Cemiyeti salonunda gerçekleştirildi.
Genel kurula; İYİ Parti il Başkanı Ragıp Bayraktar, Yönetim kurulu üyesi Ramazan Doruk, CHP merkez ilçe yöneticisi Hasan Çakır, Saadet Partisi il başkan Yardımcısı İbrahim Işık, Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, KESK’e bağlı ESM şube başkanı Vacit Esen ile üyeler katıldı.
Divan başkanlığını Recep Haspolat’ın yaptığı kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
Açılış konuşması yapan Özel Güvenlik Görevlileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Ali Kaya, vakfın çalışmaları şu bilgileri verdi “  Vakfımız 2017 yılında üyelerimize sağlık, Eğitim, Evlenme, Konut ve ihtiyaç kredisi olarak Toplam 237 Milyar 500 bin Tl, kredi kullandırmıştır. İstifa veya emekli olan üyelerimize Toplam 210 Milyar 525 bin Lira emeklilik yardımı, Üyelerimizin yüksek okulu okuyan çocuklarına 24 Milyar 8502 bin Tl. karşılıksız öğrenim bursu, Üyelerimizin çocuklarının, nişan, düğün, hastalık, ölüm, cenaze gibi Sosyal yardım olarak 15 bin 159 lira yardımlar yapılmıştır ve bu yardımlarımız devam etmektedir. Dedi.
Daha sonra İYİ Parti il Başkanı Ragıp Bayraktar, SP il Başkan Yardımcısı İbrahim Işık ,ESM Şube Başkanı Vacit esen ve Vakfın eski genel başkanlarından Ahmet Ihlamur  birer konuşma yaptılar.Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı durumları anlattılar ve dernek ve sendikal faaliyetlerin önemine değindiler.
Yapılan konuşmaların ardından gündem gereği, Özel Güvenlik Görevlileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın denetleme ve yönetim kurullarının faaliyet raporları okunarak oylandı.
Daha sonra yapılan  seçimler sonucunda Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Ali Kaya,Muhittin Eroğlu,Kadir Üretürk,Mehmet Bayrak,İbrahim Özkan,Osman Bodur ve İbrahim Vatandaş seçilirlerken,  Denetleme kuruluna Ömer Genç,Halit Danışmaz ve Cavit Aktaş, Disiplin kurulu üyeliklerine ise İbrahim Öztürk, Ahmet Şanlı ve Şeref Karaman seçildiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz