26 Nisan 2018 Perşembe

TTK DAN SÜRPRİZ ADAY



 ÜZÜLMEZ MÜESSESE MÜDÜR YARDIMCISI KAYALI İSTİFASINI VERDİ

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. nci dönem Milletvekili aday adaylığı için Kamu Kurumunda çalışanların istifa süreleri sona erdi.
Türkiye Taşkömürleri Kurumu Üzülmez Müessese İdari Müdür yardımcısı İlyas Kayalı bugün itibari ile Kuruma istifa dilekçesini sundu.
İlyas kayalı 27. Dönem Zonguldak tan milletvekili adaylığı için istifa dilekçesini verdiğini belirterek şunları söyledi “ Adaylığım ile ilgili üst düzey görüşmelerin oldu. Siyasi duruşum siyasi görüşüm bana uygun olan Adalet ve Kalkınma Partisi( AK Parti ) olduğu için Adaylık müracaatımı da AK Partiye yaptım.
Öz geçmişimden de anlaşılacağı üzere Zonguldak’ı çok iyi tanıyan TTK ve Zonguldak sorunlarını çok iyi bilen birisiyim. Genel Merkezimizin uygun görüşleri doğrultusunda da partime hizmet etmek için aday oldum. Yapılacak olan seçimlerin şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlı olsun”  

İLYAS KAYALI KİMDİR
1971 YILINDA Yenice Bağbaşı’nda doğdu, 2000 yılında Türkiye Taşkömürleri Kurumuna memur olarak iş başı yaptı. TTK Kozlu Müessesinde şeflik görevini sürdürürken 05.03.2016 tarihinde TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğüne idari müdür yardımcısı olarak atandı.
Evli ve  Bir  çocuk babası olan İlyas Kayalı Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal bölümler mezunu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz