4 Aralık 2018 Salı

MADENCİLER GÜNÜNDE BEÜ KIZILAY GENÇLİK TOPLULUĞUNDAN JEST



4 Aralık Dünya Madenciler günü nedeniyle Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kızılay gençlik topluluğu TTK Üzülmez Müessesesi Asma İşletme Müdürlüğünde işçilerin ocak çıkışında madencilere çeşitli ikramda bulundular.
Zonguldak Kızılay Derneği Başkanı Murat Uzun, Üzülmez Müessese Müdür yardımcısı Adıgüzel Bakırhan, GMİS Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir,ve maden işçilerinin hazır bulunduğu 4 Aralık Dünya madencileri kutlama töreninde BEÜ Kızılay Gençlik topluluğu adına Kızılay Şube Başkanı Murat Uzun Müessese Müdür yardımcısı Adıgüzel Bakırhan ve GMİS Üzülmez Şube başkanı Tayfun Demir’e çiçek verdiler.
            Kızılay Şube Başkanı Murat Uzun yaptığı konuşmasında Madenciliğin Türk ekonomisinde önemli yer olduğunu ve Zor meşakatlı mesleği icra eden madencileri sadece böyle bir günde değil diğer günde de hatırlanması gerektiğini söyledi ve Madencilerin günlerini kutladı.
            Müessese Müdür yardımcısı Adıgüzel Bakırhan da yaptığı konuşmasında BEÜ Kızılay Gençlik topluluğuna ve Kızılay Şubesine teşekkür ederek yaptıkları jestten dolayı madenciler adına teşekkür etti.
            GMİS Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir’de bir konuşma yaparak “ Böyle anlamlı bir günde maden işçilerimizi ziyaret ederek jest yapan Sayın Kızılay Başkanımıza ve BEÜ Kızılay Gençlik topluluğuna teşekkürü borç bilirim. Madencilik dünyada en çileli mesleklerin başında geliyor.Yer altı kaynaklarını, her türlü tehlike ve zorluklara karşı yer yüzüne çıkartarak ülke ekonomisine ve sanayisine güç vermektedir. Bu yüzden Maden işçilerimize ve Türkiye Taşkömürleri Kurumumuza sahip çıkılmalıdır” dedi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz