16 Eylül 2012 Pazar

Genç Gazeteci Altındağ ve Özdemir Ailelerinin acı günü

 
İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Onur Altındağ'ın annesi ile Demir Medya çalışanlarından Sertaç Özdemir'in kayınvalidesi 56 yaşındaki Cemile Altındağ, önceki akşam yaşamını yitirdi.
Cemile Altındağ için Acılık Camisi’nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine; Çevre ve Şehircilik Zonguldak İl Müdürü Hasan Öztürk, Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, İhlas Bölge Müdürü Yusuf Yıldız, İHA Zonguldak Bölge Müdürü ve Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, KGD Yönetim Kurulu üyeleri Aydın Arslanyılmaz ve Ender Yüksel, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Türk Kızılayı Çatalağzı Şube Başkanı Nevzat Ay, yerel sanatçı Ergin Erdem, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz, Pusula Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlknur Çıtlık, Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şaban Yılmaz, Sonsöz Gazetesi’nden Çetin Sezgin, Önder Gazetesi Zonguldak Temsilcisi ve ÖZTÜRK HABER 67 sahibi  Ahmet Öztürk, Halkın Sesi Gazetesi muhabiri Öznur Güneş, Gündem Gazetesi’nden Arife Güleryüz, İHA Devrek Muhabiri Fikri Erdem ve vatandaşlar katıldı. Anne Altındağ, cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Cemile Altındağ, evli ve 3 çocuk annesiydi.
Değerli büyüğümüz Cemile Altındağ'a Allah’tan rahmet, meslektaşlarımız Onur Altındağ ve Sertaç Özdemir başta olmak üzere tüm akraba ve dostlarına sabır diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz