10 Ocak 2015 Cumartesi

DERYA AKBIYIK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE KONUŞTU” LAF DEĞİL İCRAAT BEKLİYORUZ”

 

10 Şubat Çalışan 





Gazeteciler Günü nedeniyle etkinlik düzenleyen Zonguldak Gazeteciler cemiyet başkanı Derya Akbıyık etkinlikte yaptığı konuşmasında, Gazeteciler günü nedeniyle açıklama yapan Kamu Kurum Kuruluş temsilcileri ile Sivil toplum Örgütlerini sadece açıklama yapmakla yetindiklerini ifade ederek “ Laf değil icraat bekliyoruz” dedi.
Paşa Kebap Salonunda düzenlediğe çok sayıda gazeteci katıldı.
Etkinlikte konuşan Cemiyet başkanı Derya Akbıyık, 10 Şubat çalışan gazeteciler gününün öz geçmişini anlattıktan sonra Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kurum kuruluşların çeşitli başlıkla açıklama yaptığına dikkat çekerek şunları söyledi” Kimisi özgür basın, kimisi, Basın ışıktır, Kimisi 4 ncü  kuvvet diyor. Yaptıkları açıklamanın hepsi doğrudur. Ama bu sadece açıklamada kalıyor. Çalışan gazetecilerin sorunları ve sıkıntıları konusunda kimseden ses çıkmıyor. Biz laf ve açıklamadan çok icraat bekliyoruz. Gazetecilerin sıkıntılarına yönelik çözümler yolunda yardımcı olmalarını diliyoruz” dedi.
Daha sonra Cemiyetin öncülüğünde 2014 yılındaki faaliyetlerini anlatan Akbıyık, 2015 yılında gazetecilere yönelik en büyük faaliyetin TOKİ iş birliği ile basın çalışanlarına yönelik yaptırılacak olan konutların olacağını ve yapılacak olan konut sorunun alt etütlerinin tamamlandığını ifade ederek bu konuda kendilerine yardımcı olanlara teşekkür etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz