3 Ağustos 2014 Pazar

KURUCAŞİLE YENİKÖYDE MUHTARLIK SEÇİMİ SONRASI KÖY HALKI İKİYE AYRILDI

Bartın’a bağlı Kurucaşile ilçesinin Yeniköy’ünde köylü vatandaşlar muhtarlık yüzünden iki gruba ayrıldı. İki guruba ayrılan vatandaşlar her an patlayamaya hazır barut fıçısı gibiler.
30 Mart yerel seçimlerinden sonra muhtarlığı kazanan Ferhat Karabak ile muhtarlığı kaybeden Bedri Aytaç arasındaki gerginlik köyü endişeli hale getiriyor.
Köy sakinleri Muhtar Ferhat Karabak olayları sakinleştirip ateşin üstüne su ile gideceğine daha da benzin döktüğünü ileri sürerek tepkilerini şu şekilde dile getiriyorlar.
 “Yeniköy muhtarı Ferhat Karabak “mühür bende, ben ne dersem o olur”  diyerek bu tür hareketleri köyü daha da bölüyor.“Ben artık muhtarım” diyerek kendisine oy vermeyenlerin bağ bahçesine izinsiz hayvanlarını da koyarak zarar veriyor. Muhtar köyde birlik beraberliği sağlayacağına köyün huzurunu bozmaktadır. Muhtar köylünün malını mülkünü koruyacağına muhtar aksine köyün malına zarar veriyor. İleride olması muhtemel kötü bir olayın yaşanmaması için Kurucaşile Kaymakamlığının bir an önce soruşturma açıp olaya el koyması bekliyoruz”



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz