30 Mayıs 2019 Perşembe

İNDUSTRİALL KÜRESEL SENDİKA GENEL SEKRETERİ , TTK GENEL MÜDÜRÜ VE GMİS ÜTİM MADEN OCAĞINDA İFTAR AÇTI



İndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan Genel Maden İşçileri Sendikası ve TTK Genel Müdürlüğünün misafiri olarak Üzülmez Müessesesi Asma İşletmesi Müdürlüğü Maden ocağında işçiler ile beraber iftar yemeğine katıldılar.
ÜTİM’de düzenlenen iftar programına , TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu,TTK Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner,  İndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan Üzülmez Müessese Müdürü Mehmet Murat Köseoğlu, Müessese Müdür Yardımcısı Veysel Bezir, Gültekin Kara, İlyas Kayalı, Asma İşletme Müdürü Müjdat Birol, Genel Maden işçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil Genel Başkan yardımcısı İsa Mutlu,Genel Sekreter Hüseyin Kolçak,Mali Sekreteri Volkan Yıldız Genel Teşkilatlandırma ve eğitim sekreteri Tayfun Demir , Enerji Bakanlığının düzenlediği performans ödülü sahibi Tekniker Mehmet Uzun ve ÜTİM  maden işçileri katıldılar.

MEHMET UZUN’A PLAKET

Üzülmez Müessesesinde çalışan Elektrik teknikeri Mehmet Uzun’a Enerji Bakanlığı tarafından verilen üstün performans ödülüne müteakiben Genel Maden İşçileri ( GMİS) yönetim kurulu tarafından takdir ve teşekkür belgesi verildi.

MADENDE İFTAR

Öte yandan Yer üstünde düzenlenen programın ardından yer altı 260 tumba dairesinde maden işçileri ile beraber konuklar oruçlarını açtılar. Maden işçileri GMİS yöneticilerini ve Genel Müdür ve Müessese yöneticileri ile beraber iftar açmaktan onur duyduklarını ve bu tür faaliyetlerin çalışmalarında moral olduğunu söylediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz