11 Temmuz 2019 Perşembe

GMİS SAĞLIK-SEN’VE SAĞLIK İŞ SENDİKASINI ZİYARET





Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Hüseyin Kolçak, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, GMİS Merkez Servisleri Şube Başkanı Cengiz Saraç ile GMİS MTA Şube Başkanı Durmuş Kılıç, 10 Temmuz 2019 tarihinde Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş’a bir nezaket ziyaretinde bulundu.
Zonguldak’ta ve Sağlık-Sen Genel Merkezi’nde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 2019 yılı başında gerçekleştirilen Genel Kurul’da Genel Başkanlığa seçilen Semih Durmuş’u kutlayan GMİS Heyeti, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş’a bir madenci heykeli hediye etti.

SAĞLIK-İŞ SENDİKASI’NI ZİYARET ETTİ
 Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Hüseyin Kolçak, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Sağlık-İş Sendikası’nı ziyaret ederek 20. Olağan Genel Kurulda Genel Başkanlığa seçilen Hakan Toy’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Sağlık-İş Genel Başkanı Hakan Toy, GMİS Heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sağlık-İş ve GMİS olarak Türk-İş’in çatısı altında el ele vererek işçilerin özlük, sosyal ve ekonomik haklarının savunucusu olacaklarını söyledi.
Ziyarette Sağlık-İş Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz