4 Ağustos 2019 Pazar

SECATTİN GONCA'NIN KIZI DÜNYA EVİNE GİRDİ


ZonguldaEski Belediye Başkanı Secaattin Gonca’nın kızı Gizem , Göktan Demirdöğen ile dünyaevine girdi. Genç çiftin nikahını, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan kıydı. 

Dedeman Otel' de yapılan düğün ve nikah törenine; TBMM eski Başkanı, Kamu Etik Kurulu Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, Enerji ve Tâbi Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Ak Parti 24 ve 26'ıncı Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve eşi Özlem Ulupınar, 19'uncu Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve eşi Emine Tosun, AK Parti" de görev almış çok sayıda partili ve seçkin davetliler katıldı.
Ömer Selim Alan' ın kıydığı nikahta gelin ve damada TBMM eski Başkanı, Kamu Etik Kurulu Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, Enerji ve Tâbi Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Ak Parti 24 ve 26'ıncı Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 19'uncu Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun şehitlik etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz