10 Ekim 2014 Cuma

GMİS VE ZONGULDAKSPOR’DAN ZGC’YE ZİYARET


GMİS ve Zonguldakspor yöneticileri ZGC ‘ye ziyarette bulundular.GMİS genel eğitim ve teşkilatlandırma sekreteri Osman Tutkun ve GMİS Üzülmez şube sekreteri, Süleyman Bezir ,ZGC genel merkezini ziyaret ettiler.Mübarek kurban bayramı kutlaması şekilden geçen ziyarette ,Zonguldak geneline dair karşılıklı fikir alışverişleri de yapıldı.GMİS genel merkez yöneticisi Osman Tutkun yaptığı ziyarette ,ZGC ilimizin en büyük ve en güçlü gazeteciler örgütüdür. Ülke çapında önemli büyük kuruluşlarda yer almaktadır.
Bu açıdan bakıldığında ZGC ilimiz adına önemli bir kazançtır.
65 yıllık cemiyetin kuruluşundan bugüne kadar yaptığı  etkin çalışmalar şehrimizin yerel basınının da büyümesine ve gelişmesine öncülük etmiştir. Bugün işbaşındaki  icra heyeti olumlu çalışmalara imza atmaktadır. dedi.
GMİS Üzülmez şube sekreteri Bezir ,yaptığı konuşmada ,ZGC tesisleri ve konumu ile etkinliğini artırarak sürdürmektedir. ZGC başkan ve yönetimini yaptıkları başarılı çalışmalar nedeni ile kutluyorum. dedi..
ZGC Başkanı Akbıyık ise ,GMİS’ in  iki önemli ismini ZGC ‘de görmek bizleri sevindirmiştir. Bugün GMİS ‘de genel merkez çalışmalarında olsun ,Üzülmez  şube de olsun ,önemli görev ve hizmetleri yerine getirmektesiniz .Üzülmez şube yeni tesislerinin hayırlı olmasını diliyorum.
Zonguldakspor da önemli yöneticilik görevleri yerine getirmektesiniz .Bu açıdan da tebrik ediyorum.
GMİS olsun ,Zonguldakspor olsun ilimizin en önemli ve değerli kuruluşlarıdır. İlimizin büyümesine ,gelişmesine ve tanıtımına bu iki kuruluşta katkı vermektedir. Bu ziyaret nedeni ile  teşekkür ediyorum .dedi.
Ziyaret karşılıklı görüşme ve toplu fotoğrafla sona erdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz