8 Ekim 2015 Perşembe

ULUPINAR, DEVREK ESNAFIYLA BULUŞTU

  Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, seçim çalışmaları kapsamında Devrek esnafını ziyaret etti. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Devrek’te esnafı tek tek ziyaret ederek, partisinin seçim bildirgesini anlattı. Yoğun bir sevgi gösterisiyle karşılanan Ulupınar, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.
  Ziyaret sırasında konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, “Bugün Devrek’te esnafımızı ziyaret etti. Vatandaşlarımızın bize teveccühü 7 Haziran’a bakarak çok daha fazla. 1 Kasım seçimlerinde inşallah tek başına iktidar hedefliyoruz ve iktidar olacağımıza da inanıyoruz. Bu iş memleket, istikrar meselesi, bu iş ülke davası. Görüyorsunuz Ortadoğu cadı kazanına döndü, Suriye’de bir istikrarsızlık var. Biz birlik ve beraberlik içinde tek vücut olup bu milletimize hizmet etmek durumundayız. İnşallah memleketimizin geleceği için 1 Kasım seçimleri hayırlara vesile olur” diye konuştu.
  Ulupınar’un seçim çalışmalarına; İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, Ak Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz