20 Mart 2012 Salı

BORÇ BUNALIMI İNTİHARA SÜRÜKLEDİ. CESEDİ İSKELEDE BULNDU



Zonguldak'ta, denizde cesedi bulunan emekli işçi 56 yaşındaki Mehmet Ceylan'ın, borçları nedeniyle bunalıma girip, denize atlayarak intihar ettiği sanılıyor. Yayla Mahallesi Liman Caddesi üzerindeki Emniyet Lojmanları'nda kalan polis memuru, denizin kıyıya yakın bölümünde suyun yüzeyinde erkek cesedi gördü. Denize girip cesedi kenardaki balıkçı çekeklerinin üzerine çıkaran polis memuru, meslektaşlarına haber verdi.

BORÇ LİSTESİNİ BIRAKMIŞ

Polisin yaptığı incelemede cesedin,
Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan emekli Mehmet Ceylan'a ait olduğu belirlendi. Çevrede yapılan araştırmada ise Ceylan'ın mont ve yeleği bulundu. Yeleğin yanında, 'Kimsenin suçu yok, ben kendim yaptım' yazılı not ile Ceylan'ın borçlu olduğu kişilerin isim listesi bulundu.

Mehmet
Ceylan'ın uzun süre önce eşinden boşandığı, bir süre Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde yaşadıktan sonra tekrar Zonguldak'a dönerek ablasının yanında misafir olarak kaldığı öğrenildi. Bankadan kredi çektiği belirtilen bir çocuk babası Ceylan'ın, borçları nedeniyle bunalıma girerek intihar etmiş olabileceği belirtildi. Ceylan'ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz