30 Aralık 2014 Salı

GMİS"“MÜCADELEMİZİ BİRLİK VE DAYANIŞMA İÇİNDE ARALIKSIZ SÜRDÜRECEĞİZ”


Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Yönetim Kurulu adına yeni yıl mesajı yayınladı.
2014 yılında madenlerde meydana gelen faciaların acısını yaşadıklarını belirten Alabaş, “Bu acılardan dersler çıkararak, gelişmelerden yeni umutlar yaratarak geleceğe bakmamız gereken bir dönemden geçiyoruz. Maden, MTA ve Hema Madencilikişçileri, Zonguldak, bölgemiz ve ülkemiz için verdiğimiz mücadele yolunda birlik, dayanışma ve beraberlik içinde yorulmadan ilerleyeceğiz” dedi.
Mesaj şöyle;
“2014 yılını geride bırakarak yeni bir yıla girmenin getirdiği umudu yaşıyoruz.
2014 yılını madenlerde yaşanan faciaların, iş cinayetlerinin yarattığı acıyla tamamlıyoruz.
Bu acılardan dersler çıkararak, gelişmelerden yeni umutlar yaratarak geleceğe bakmamız gereken bir dönemden geçiyoruz.
Madenlerde yaşanan sorunlar nedeniyle yüzlerce maden işçisinin işsiz kaldığı sıkıntılı bir dönemi birlik ve beraberlik içinde mücadele ederek aşabileceğimize inanıyoruz.
Maden işçisinden, MTA işçisinden, Zonguldak ve bölge insanından aldığımız güce inanarak; maden, MTA ve Hema Madencilik işçileri, Zonguldak, bölgemiz ve ülkemiz için verdiğimiz mücadele yolunda birlik, dayanışma ve beraberlik içinde yorulmadan ilerleyeceğiz.
Maden İşçileri olarak, büyük acılar çektiğimiz ve bir daha yaşamak istemediğimiz bir yılı geride bırakıyoruz.
İş kazalarında kaybettiğimiz tüm arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
2015 yılının herşeyden önce kazasız, belasız, savaşsız huzurlu bir yıl olmasını diliyoruz.
Biz Genel Maden İşçileri Sendikası olarak; 2015 yılında, maden işçilerinin, MTA işçilerinin, HEMA işçilerinin geleceklerine daha güvenle bakabilmeleri için, Zonguldak, bölgemiz ve ülkemiz halkının ve emekçilerinin hak ve çıkarlarının korunması, ekonomik ve sosyal refah düzeylerinin artması için mücadelemizi sürdüreceğiz.

TTK’da, MTA’da, HEMA Madencilik’te ve tüm madenlerde çalışan kardeşlerimiz ve aileleri başta olmak üzere, emekçilerin ve tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, barışın, emeğe saygının ve hoşgörünün egemen olduğu bir dünyada yaşamak umuduyla, 2015 yılının başarı, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz