27 Mayıs 2013 Pazartesi

YAYLADAN MUHTEŞEM MÜZİK VE ŞİİR DİNLETİSİ ŞÖLENİ

   Zonguldak Merkeze bağlı Yayla Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler tarafından 2012/2013 yılı etkinlikleri kapsamında muhteşem Müzik ve Şiir Dinletisi gecesi düzenlenerek izleyenler tarafından büyük takdir topladı.Yayla Sinema salonunda düzenlenen geceye Milli Eğitim Şube Müdürü Enes Şenol, Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir, Öğretmenler ve öğrenci velileri olmak üzere 400 kişi izleyerek unulmaz gece yaşadılar.
      Yaklaşık bir aydan bu tarafa Okulun Müzik Öğretmeni Selda Günay Yavaş ve Türkçe Öğretmeni Yasin Bükrübaş tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan öğrenciler özellikle gecede 64 kişilik Dev Müzik Korosu 1970'li yılların çok sevilen şarkılarını seslendirerek büyük alkış toplarken, Şiir okuyan öğrenciler duygu dolu dakikalar yaşattı.Kızlardan oluşan Amazon dans gurubu da birbirinden güzel dansları ile sahnede bütün yeteneklerini sergileyerek geceye damgasını vurdular.
     Güzel Bir Organizasyon altında düzenlenen gecede bir konuşma yapan Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir konuşmasında özetle şunları söyledi.  " Okulumuzun yıl sonu etkinliği çerçevesinde Müzik Öğretmenimiz Selda Günay Yavaş ve Türkçe Öğretmenimiz Yasin Bükrübaş rehberliğinde okulumuz öğrencilerinin büyük bir özverisi ile gerçekten muhteşem bir çalışma yapmışlardır. Kendilerine fırsat verildiğinde ne kadar güzel eserler ortaya çıkardıklarını gördük. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve özellikle de velilerimize çok teşekkür ediyorum " dedi.
     Öte yandan Milli Eğitim Şube Müdürü Enes Şenol ve Okul Müdürü Ahmet Bozdemir tarafından gösterilerde yer alan öğrencilere teşekkür ve katılım belgesi verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz