13 Mart 2015 Cuma

TÜİK’DEN, MÜSİAD ÜYELERİNE SUNUM…


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, Müstakil ve Sanayici İş Adamları Derneği(MÜSİAD) üyelerine sunum yaparak bölgeyle ilgili bilgiler verdi.
MÜSİAD Zonguldak Şubesi geleneksel hale getirip her ay düzenlediği Genişletilmiş Üye toplantısını Mer Otel’de gerçekleştirdi. Toplantı öncesi TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü, MÜSİAD Zonguldak üyelerine bölgeyle ilgili bir sunum yaptı. TÜİK Zonguldak Bölge Müdürü Şeref Demirtaş’ın da katıldığı sunumda özellikle ekonomiyi ilgilendiren veriler ele alındı.
MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, resmi verilerin işadamları için önemine değinerek TÜİK Zonguldak Bölge Müdürü Şeref Demirtaş’a katkılarından dolayı teşekkür etti.
Şeref Demirtaş da verilerle birçok yatırımın önünün açılabildiğini vurgulayarak, MÜSİAD’a ilgisinden dolayı teşekkür ederek bundan sonra da veri alış verişinde bulunabileceklerini vurguladı.
YAPILACAK FAALİYETLER KONUŞULDU
Her ay gerçekleştirilen Genişletilmiş Üye Toplantısında ayrıca, 28 Mart tarihinde “İktisat ve Medeniyet Konferansları” kapsamında gerçekleştirilecek Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sabri Orman’ın konuşmacı olacağı etkinlik hakkında hazırlıklar gözden geçirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz