12 Mart 2015 Perşembe

YAYLADA MASA TENİSİ TAKIMINA TÖREN DÜZENLENDİ



   Zonguldak Merkeze bağlı yayla Ortaokulu takımı ilimizde düzenlenen Okullar arası Küçük Erkekler Masa Tenisi Grup müsabakalarında  rakiplerini yenerek şampiyon olup başarılı performans gösteren Yayla Ortaokulu Masa Tenisi takımına okul bahçesinde tören düzenlendi.
         Okul İdarecileri ve Öğretmenlerin yanı sıra öğrencilerinde katıldığı törende bir konuşma yapan Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir konuşmasında şöyle dedi. “  İlimizde düzenlenen Küçük Erkekler Masa Tenisi Grup Müsabakalarında başarılı sonuçlar alarak grup birinci çıkıp şampiyon olan  öğrencilerimizi ve teknik kadromuzu kutluyorum dedi. İnanıyorum ki ilimizde alınan bu sonuçlardan sonra 24-26 Mart 2015 tarihleri arasında Sinop ta düzenlenecek olan Türkiye finallerinde başarılı sonuçlar alarak ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum dedi. Bozdemir, Masa tenisi takımımızın yanı sıra Yıldız Erkekler Basketbol takımımızda aynı tarihler arasında Balıkesir ilinde düzenlenecek olan grup birinciliği karşılaşmalarına katılacaktır. Bunun yanı sıra Küçük erkekler Basketbol takımımızda İlimiz İlçesi Kdz.Ereğli de yapılacak olan Okullar arası Basketbol grup şampiyonasında mücadele edeceklerini belirten Bozdemir, Okulumuz Halk Oyunları ekibimizde bu ay sonunda Ankara yapılacak olan Okullar arası grup şampiyonasına katılacaklardır. Bu birlik ve beraberliğimiz sonucunda okulumuzun tüm spor branşları il dışında başarılı sonuçlar alarak İlimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir “ dedi.
     Öte yandan Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir, Okulumuzun bir çok braşlarda başarılı sonuçlar almasında büyük katkıları olan başta İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere Antrenörlerimize Öğretmenlerimize , Velilerimizin yanı sıra öğrencilerimize de buradan teşekkür etmek istiyorum “ dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz