29 Ağustos 2012 Çarşamba

ZONGULDAKSPOR KULÜBÜNÜN TARİHİ KİTAP OLARAK SATIŞA ÇIKARTILDI



Zonguldak futbol tarihinde önemli yeri olan Zonguldak spor kulübünün tarihi kitap olarak satışa çıkarıldı.
Gazeteci-araştırmacı M. Çetin Sezgin’in yazdığı kitap İsmet Paşa Parkı yanında bulunan Tahir Karauğuz basın büfesinde dünden itibaren satılmaya başlandı.
Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav ile birlikte kitapları teslim eden M. Çetin Sezgin, “Kitap, geçmişi, anıları, Zonguldakspor’u anlatıyor. Bu aynı zamanda Zonguldak’ta yer alan birçok kulübün içinde bir kulüp tarihinin anlatıldığı tek kitap oldu. Şehrimizin ortak tutkularından olan Zonguldakspor’un tarihi sporseverlere güzel bir anı olur düşüncesindeyim” dedi.
  Basın İlan Kurumu öncülüğünde Karaelmas Gazeteciler Derneği, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti, Çaycuma Gazeteciler Derneği, Ereğli Gazeteciler Derneği ve Alaplı Gazeteciler Derneği’nin desteğiyle oluşturulan yerel gazete satış noktasında yöre yazarlarının kitaplarına da yer verileceğini söyleyen KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, “Amacımız yerel gazete, derginin yanı sıra yazarlarımızın da kitaplarının satılabildiği merkezi bir nokta oluşturmaktır. Oluşturulan büfemizde bunu sağlamış durumdayız. Daha geniş kesimlere ulaşmak istiyoruz. Yöremizde kitap yazan yazarlarımız bizlere eserlerini ulaştırmaları durumunda büfemizde satışını yapabiliriz” dedi.
  Kitap, 10 TL’den satışa çıkartıldı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz