17 Temmuz 2013 Çarşamba

DEVREK ŞEHİRİÇİ ESNAFI STANDLARIN KAPANMASINI İSTİYOR

    Standların kapanmasını isteyen şehiriçi esnafı, topladıkları imzaları Belediye Başkanlığına sunacak.
    Şehiriçi esnafı standların kapanmasına gerekçe olarak da şu görüşleri savunuyor; “İlçemiz Karşıyaka Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde kurulu bulunan Festival Standları mutlaka Ramazan Ayına ayrı bir renk katmakta ve Devrek içinde güzel bir etkinlikle tanıtımımız yapılmaktadır.
Ancak ilçemiz ekonomisi ortada iken esnaf ve tüccarlar büyük derecede mağdur edilmekte olduğu göz ardı edilmektedir.  Tarafınızdan dağıtılan stant başvuru formlarında olduğu gibi 22 Temmuz 2013 tarihi itibari ile son bulacak stant faaliyetlerinin uzatılmaması, kredilerle, borçlarla, vergilerle boğuşan, istihdam sağlayan ve Belediyeye gerek ilan reklam gerekse çöp vergileri ile yasal vergilerini de ödeyen 12 ay boyunca bu ilçeye hizmet veren esnafların mağdur edilmektedir.
   Standlarda özellikle Zonguldak'tan ve dışarıdan gelen pazarcı esnafın ve de çoluk çocuk bilinçli bilinçsiz akşamları geziye çıkan vatandaşların imzaların' toplayarak kapanış tarihinin uzatım talebinde bulunulduğunu duyuyoruz. Biz ilçe esnafları da bu arkadaşların uzatım talebinin yerine getirilmemesini talep ediyoruz.
    Biz Devrek esnafının sesine kulak vereceğinizi, önemseyeceğinizi düşünerek standların kapanış tarihinin uzatılmamasını ve mağduriyetimizin sonlandırılmasını arz ve talep ediyoruz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz