31 Ekim 2019 Perşembe

ZONGULDA TSO DEVLET DESTEKLİ ALACAK SİGORTASI ANLATILDI



Halk Bankası Genel Müdürlüğünden, ZTSO tarafından davet edilen yetkililer ZTSO Genişletilmiş Meslek Komiteleri üyelerine ve katılımcılara ‘’ Devlet Destekli Alacak Sigortası ‘’ nı anlattılar.
Toplantıya ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam, HalkBankası Zonguldak Şube Müdürü Reşit Canik, ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, MeclisÜyeleri, Genişletilmişmeslek komitesi üyeleri ve işletme sahipleriile çalışanları katıldı.
Uygulama soru cevap şeklinde anlatılırken, örnek uygulama anlatımları ile katılımcılar detaylı bilgilendirildi. Sigortanın yakın bir gelecekte teminat olarak ta kullanılabileceğini ifade eden Uzman Fehmi Gökhan Gürsoy İşletmeler içinçok büyük fırsatlar barından bu sigortayı yaptırmaları konusunda ZTSO üyelerinin dikkatini çekti.
ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, devletimiz tarafından işletmelerin sürdürülebilirliğini sağlanması adına yeni yeni düzenlemeler yapılmaktadır. Bizde üyelerimizi bilgilendirerek bu imkânlardan yararlanmaya davet etmekteyiz. Devlet destekli alacak sigortası da bunlardan biri. Üyelerimizi bu uygulamadan faydalanmaya davet ediyorum dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz