31 Mart 2013 Pazar

TTK YASTA. REŞİT ABİMİZİ KAYBETTİK.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi’nde maden mühendisi olarak çalışan Reşit Başlılar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.
59 yaşındaki maden mühendisi Başlılar, geçtiğimiz Çarşamba günü sabaha karşı evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu önce Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne, buradan da Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Acilen ameliyata alınan Başlılar, ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Maden mühendisi Başlılar, dün yaşam mücadelesini kaybederek, hayata gözlerini yumdu.
Zonguldak Artvin İli Sosyal Dayanışma Derneği, TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi ve Maden Mühendisleri Derneği üyesi olan Reşit Başlılar için TTK Üzülmez Mühendisler Lojmanı’ndaki evinin önünde tören düzenlendi. Törene; TTK Üzülmez Müessese Müdürü Recep Danacıoğlu, TTK Üzülmez Müessese Müdür Yardımcıları, TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Maden Mühendisleri Derneği Genel Başkanı Çağlar Öztürk, KESK’e bağlı Enerji, Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası (ESM) Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Kumkumoğlu, Zonguldak Artvin İli Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, mesai arkadaşları, yakınları ve sevenleri katıldı. Helalleşme ve duaların ardından Başlılar’ın cenazesi, Zonguldak Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla İstanbul’a gönderildi.
Maden mühendisi Başlılar, bugün ikindi vakti Karacaahmet Şakirin Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kadıköy Küçükyalı Mezarlığı’ndaki anne ve babasının yanında toprağa verilecek. Başlılar, evli ve iki çocuk babasıydı.
Zonguldak Artvin İli Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, Yönetim Kurulu adına yayımladığı başsağlığı mesajında, “Derneğimizin sadık üyesi, iyi bir Zonguldak aşığı, deniz tutkunu değerli hemşehrimiz Reşit Başlılar’ın vefatı hepimizi derinden üzdü. Yönetim Kurulu olarak, üyemiz Reşit Başlılar’a; Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Ruhun şad, mekanı cennet olsun” dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz