14 Eylül 2015 Pazartesi

TERAKKİ MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN AKDEMİR’E HİZMET TEŞEKKÜRÜ .

 







Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Terakki Mahallesi Lise Sokak’ta tamamlanan parke yol çalışmalarını yerinde inceledi, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e; Teknik Başkan Danışmanı Erhan Darende, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Tatar, Terakki Mahallesi Muhtarı Ali Şükrü Fidanboy eşlik etti.
             Yapılan doğalgaz, içme suyu hatları ve yağmur suyu hatlarının yenilenmesi ile birlikte parke yol çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, mahalle sakinlerinin büyük ilgisi ile karşılaştı.
             Zonguldak’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Akdemir; “Terakki Mahallemiz, gerçekten de bu çalışmayı gerektiren bir mahallemizdi. Doğalgaz hatları, döşeme çalışmaları tamamlandı. Bunun akabinde, içme suyu hatları ve yağmur suyu hatları da yenilendi. Böylelikle, parke yol çalışmamızı başlattık ve bitirdik. Vatandaşlarımız bizleri davet ettiler ve yapılan çalışmadan dolayı teşekkür ettiler. Önemli olan ihtiyacı olan mahallerimize bir an önce hizmeti getirmek. Bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarıma ve vatandaşlarımıza göstermiş oldukları sabırdan dolayı da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuştu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz