12 Ocak 2016 Salı

SP’DEN KGD’YE KUTLAMA ZİYARETİ!

Saadet Partisi il yöneticileri Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)ye kutlama ziyaretinde bulundu. SP İl Başkanı Sadık Kar, Teşkilatlandırma Başkanı Musa Yüce, Tanıtma Başkanı Osman Büyükoğlu ve Mahalli İdareler Başkanı Abdullah Kırnakçı ile birlikte yapılan ziyareti Dernek Başkan Vekili Mustafa Emen karşıladı.
Ziyaretlerinin amacının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlamak olduğunu ifade eden SP İl Başkanı Sadık Kar, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyoruz. Gördüğümüz kadarıyla çalışan gazetecilere iyileştirme yapılmış değil. Zor şartlar altında bu değerli mesleği canla başla sürdürmeye çalışan meslektaşlarınızı tebrik ediyoruz. Sizler sayesinde bizler sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. İnşallah daha güzel şartlarda ve imkanlarda çalışmalarınızı yaparsınız, sizlere sonsuz başarılar diliyoruz, nice yıllara” şeklinde konuştu.
KGD Başkan Vekili Mustafa Emen de SP Başkan ve yöneticilerine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yapılan hoş sohbet ve değerlendirmelerden sonra SP yöneticileri dernekten ayrılırken, bir sonraki yılda 10 Ocak gazetecilerin gününü kahvaltı ile kutlayacakları sözü verildi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz