17 Şubat 2014 Pazartesi

Akdemir ve Furat, seçim gezilerine Karaelmas da devam etti

 Zonguldak Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Muharrem Akdemir 30 Martta yapılacak olan yerel seçim seçimler öncesi mahalleri dolaşarak kendisine partisine destek istemeye devam ediyor.Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Halil Furat, bazı belediye meclis üyesi aday adayları ve parti teşkilatı ile birlikte Karaelmas Mahallesi son durağa gelen Muharrem Akdemir vatandaşlara hitap etti. İlk konuşmayı yapan  CHP İl Başkanı Halil Furat, 30 Martta yapılacak olan yerel seçimin önemli olduğunu, ülkenin ve Zonguldak’ın geleceği için çok önem arz ettiğini ifade eden Furat, konuşmasına şöyle devam etti: “Böyle hünerlerin vardı da niçin Kozlu’da yapmadın da yapacağım diye, insanların gözlerinin içine baka baka yalan konuşuyorsun. Zonguldak’ın kaderini değiştirecek seçimleri yapacağız. 30 Mart çocuklarımızın geleceği için çok önemli. Ülkenin ve Zonguldak’ın geleceği için çok önemli. Onun için yalnız belediye seçimlerini yapmıyoruz. Yalnız yapılan hizmetlere yola, suya, elektriğe, köprüye ve kanalizasyon oy vermiyoruz. 30 Martta ülkenin kaderini değiştirecek bir seçimde oy kullanacağız. Bir başka beldeden gelip Zonguldak’ta aday olan Adalet ve Kalkındırma Partisi belediye başkan adayı Ali Bektaş’ın uçuk projelerini hep beraber görüyoruz. Televizyonlara çıkıyor anlatıyor. Bunları yapması için Zonguldak’ın bütçesi değil, 2 tane daha TTK olması lazım ki, bunları yapabilelim. Belediye başkanı olduğun belde de niçin bunların bir tanesini yapmadın. Böyle hünerlerin vardı da niçin Kozlu’da yapmadın da Zonguldak’ta yapacağım diye, insanların gözlerinin içine baka baka yalan konuşuyorsun’ Çaydamar deresini pırıl pırıl akıtacağım diyor. Niçin Kozlu’daki derenin içi kapkara, akıyor?. Madem böyle bir hünerin var. Niçin Kozlu’nun deresini pırıl pırıl akıtmadın! Bütün yeşil alanları rantçılara açtın. Kozlu’nun yeşil alanlarını bitirdin de Zonguldak’taki yeşil alanları parkları bahçeleri satmaya mı geldin. Kozlu’daki halk müsaade etmiştir. Ama Zonguldak’taki insanlar buna müsaade etmezler”
Furat: “Zonguldak’ı cennet yapacağım diyor. Maden öğle marifetin vardı da Kozlu’yu yapsaydın”
“Kozlu’nun çıkışında bir AKP kavşağı ya da ak kavşak diye bir kavşak var. Burada ilçe başkanın rezidansı var. Ahmet Akçay, oraya köfteci tezgahı açabilmek için 10 sene yalvardı. Ama orayı AKP ilçe başkanı aldı. Ne hikmetse 15 katlı rezidans yaptı. Yan tarafındaki benzin istasyonun sahiplerinin hepsi AKP’li, karşısında 2 tane dev gibi bina var. Televizyona çıkmış diyor ki, ‘Kozlu’nun gelişmesi için çoluk çocuğumuzun geleceği için diyor’. Oradaki rezidans 6 katlı olsa benim çocuğuma ne faydası var. 15 kat olsa ne faydası var. Kime yalan konuşuyorsun sen!. Hangi rantları alarak oraları birilerine peşkeş çektin. 6 kat olan yerlere 15 kat ruhsat verdin. Karaelmas ’ta ve Kozlu’nun kenar mahallesinde yaşayanlara ne faydası var. Şimdi Kozlu’dan gelmişsin Zonguldak’a gökten yıldızları indireceğim diyorsun. Cennet yapacağım diyor. Maden öğle marifetin vardı. Orayı yapsaydın. Bizde görseydik. Suyu % 50 ucuzlatacağım diyor. Madem ucuzlatacaksın Kozlu’da neden ucuzlatmadın?”
“Zonguldak’taki AKP’de belediye meclis üyeliği yapacak adam yok?”
“Kendisi geldi buraya aday oldu. Arkasından 4 tane belediye meclis üyesi getirdi. Zonguldak’ta AKP’de belediye meclis üyeliği yapacak adam yok mu, Kozlu’dan mı transfer edeceğiz Zonguldak’ın belediye meclis üyesini. Bu vaatlere yalan beyanlara inanmayın. Biz pırıl pırıl bir belediye başkanı çıkardık. Gökten yıldız vaat etmiyoruz. Her tarafı günlük güneşlik cennet yapacağız demiyoruz. Eksiklikleri biliyoruz. Başkanımız 3,5 sene size hizmet edebilme fırsatını buldu. Yeni dönemde tekrar sizin desteklerini bekliyor. Destek verirseniz daha iyilerini yaparım diyor. Ama çalmadan çırpmadan fakir-fukaranın hakkına el uzatmadan yapar. Bunları görüyorsunuz. Başındakiler ne ki, alttakiler ne olsun. Başındakilerinin evinden para kasaları ve para sayma makineleri çıkıyor. Bize ilk önce namuslu erdemli Faziletli insanlar lazım. Fakir-fukaranın hakkına el uzatmayan insanlar lazım. Oda burada Muharrem Akdemir, 3,5 yıldan beri bir tane şaibesini duydunuz mu? 30 Mart onun için çok önemli, 30 Martta yeni bir dönem başlıyor. Dürüst, namuslu ve erdemli inşaları tercih edin. Bu insanlara fırsat verin ve çoluk çocuğunuzun ailenizin geleceği için şehrimizin ve ülkemizin geleceği için, biz size pırıl pırıl insan çıkardık. Karınca hızıyla yapıyor ama iradeli ve kararlı yapıyor. Yavaşta olsa bir şeyler yapmaya gayret ediyor. Sizde başkanımıza sahip çıkarsanız 30 Martta belediye başkanı seçerseniz güzel hizmetlerimize dürüst şekilde devam edeceğiz” dedi.
Son olarak halka hitap eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Halk Partisinin halkını, esnafını, köylüsünü, tüccarını, iş adamını koruyan, kollayan ve onun yanında olduğunu ifade eden Akdemir konuşmasına şöyle devam etti:
Akdemir: “Devlet Malzeme Ofisi göz göre göre gitti. Kedaş, PTT, Telekom, ÇATES gitmek üzere Allah muhafaza önlemini alacağız”
“Zonguldak geriye gidiyor, Zonguldak’ın sahibi olmamış. Zonguldak’ın bir zamanlar sahip çıkan vardı. Veysel Atasoy gibi rahmetle anıyorum, Ömer Barutçu gibi milletvekillerimizi çıkardı Zonguldak. Onlar buraya bir şeyler yapmaya çalıştı. Ama yaptıkları da maalesef birileri tarafından hiç görülmedi ve geriye alındı. Zonguldak’ın milletvekili demek Zonguldak’ın sahibi demektir. TBMM’de 550 milletvekili var, o 550 milletvekili ülkesine, seçildiği şehire sahip çıkmak için orada. Ama maalesef, Devlet Malzeme Ofisi göz göre göre gitti. Kedaş, PTT, Telekom, ÇATES gitmek üzere Allah muhafaza önlemini alacağız. Eğer ben sizin izninizle, onayınızla bu göreve devam edersem daha yürekli, daha cesurca mücadele edeceğim. Çünkü arkamda siz varsınız. Ondan sonra Cumhuriyet Halk Partisi gibi halkını, esnafını, köylüsünü, tüccarını, iş adamını koruyan, kollayan ve onun yanında olan bir parti var”
“Ben de onun izinden, onun ilkelerinden devam ederek ilk önce bulunduğum şehre sahip çıkacağım. Ben eğitimciyim, o bilgi, o kültür bende var. O yürek bende var. Ben seyreden değil, ben bakan değil, ben işini en iyi şekilde yapmaya çalışan ve onu kontrol eden bir Belediye Başkanı olacağım. Reis olacağım, komutan olacağım. Hiç merak etmeyin Zonguldak’ın sorunlarının çözümü adına mücadelemi Allah bana sağlık verdiği sürece mutlaka yerine getireceğim. Bunu yaparken, kadro meselesi tabi, kadro ile oluyor. O kadro biz de mevcut. Bendeki yürek, iyi bir kadro, çalışkan bir kadro Zonguldak’ı güllük gülistanlık yapar. Yaşanabilir bir kent yapar. Bizim projelerimiz hazır. Diyorlar ki ‘daha elinde bir projesi yok’  Projesi olmayan başkan olur mu, olmaz. Ben yapabileceklerimi anlatıyorum. Ben lavuar alanına havaalanı yapamam, yapmayacağım. Ben bunu vaat etmiyorum. Gökteki yıldızları vaat etmek istemiyorum, ama helikopter pisti de yapacağım, projemizde var” diyerek, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde yeniden hizmet etme fırsatı verilirse çok daha farklı işlere ve projelere imza atacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı ve CHP adayı Muharrem Akdemir ve CHP İl Başkanı Halil Furat daha sonra mahalleliler ile bir süre sohbet etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz