3 Şubat 2014 Pazartesi

ZONGULDAK BELEDİYESPOR YILDIZ ERKEK BASKETBOL TAKIMIN’DAN BAŞKAN AKDEMİR’E ZİYARET



Zonguldak Belediye spor Yıldız Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Özkan Oral, Basketbol İl Temsilcisi Adnan Yakut ve sporcular Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti.
                      İl birincisi olan Zonguldak Belediye spor, Yıldız Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Özkan Oral, Basketbol İl Temsilcisi Adnan Yakut ve sporcular, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, grup yarışmalarına ve Türkiye Şampiyona’sına gidileceğini belirterek destek istediler.
                    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Belediyecilik sadece yol, su anlamına gelmez. Yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmalarımıza her zaman önem veriyoruz. Spora ve sporcularımıza verdiğimiz önem daha fazla. Spora gönül verdiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. İçinde bulunduğunuz ortam gereği, yardımlaşmayı sevgiyi saygıyı ön planda tutuyorsunuz. Bundan sonraki çalışmalarınızda da sizlere canı gönülden başarılar diler, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.” şeklinde konuştu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz