14 Aralık 2015 Pazartesi

ULUPINAR, BELEDİYE BAŞKANLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ


Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, belediye başkanlarının taleplerini dinleyerek ilgili kurumlara illetti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Filyos Belediye Başkanı Ömer Önal ve Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında isteklerini ve taleplerini dinledi ve ilgili kurumlardaki yetkililerle görüşerek destek istedik.

Konuyla İlgili olarak açıklamalarda bulunan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, “Belediye Başkanlarımızın ve İlçe başkanlarımızın taleplerini dinledik. Belediyelerimizin ortak sıkıntılarının yanı sıra bireysel sorunlar bizlere anlatıldı. Nebioğlu Beldesinde yapılması planlanan Aile Sağlık Merkezinin 2016 yılı yatırım programına alınması için girişimlerde bulunduk. Çaycuma’daki Kapalı Spor Salonu’nun tamiratı için yapılacak olan çalışmaların hızlandırılması için Gençlik ve Spor Bakanlığındaki yetkililerimizle görüştük. Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir’in ve Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın taleplerini dinledik ve ilgili kurumların yetkilileriyle görüştük ve destek istedik. Belediyelerimizin sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturacağız dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz