23 Ağustos 2013 Cuma

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ GÜRKUT ACAR BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKDEMİR’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

              Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Gürkut Acar, beraberinde CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ile birlikte, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. Zonguldak’a gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e yapılan çalışmalardan dolayı tebrik ederek, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Sizi ziyaret etmekten ve ayrıca Ali İhsan Köktürk kardeşim ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Biz belediyelerimiz ile her zaman iftihar ettik. Sizinle de iftihar ediyoruz. Türkiye’de gerçekten kentleşmenin meydana getirmiş olduğu değer artışını yeniden halka döndüren belediyelerimiz var. Sizin buradaki çalışmalarınızı da çok takdir ediyorum. Aslen Devrek kökenli Antalyalı bir milletvekiliyim. Türkiye gerçekten toplum olarak, birbiriyle kaynaşmış Türkiye’nin her köşesinden insanların birbiri ile barış içinde yaşadığı bir yer olacaktır. Bizim buradaki varlığımızda bunun son bir kanıtıdır. Önümüzdeki dönemde Türkiye’nin daha demokratik, daha uygar içinde yaşayan bir ülke olmasında Cumhuriyet Halk Partisi büyük katkılar sağlayacaktır. Yerel yönetimlerde halkımız bu kez, Cumhuriyet Halk Partisi’ne teveccüh edecektir. Buradan bu vesile ile bütün Zonguldaklı yurttaşlarıma ve değerli hemşerilerime şunu söylemek istiyorum. Lütfen seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi etrafında birleşelim. Çünkü Türkiye büyük bir felakete doğru gidiyor. Bütün dünya bunu görüyor. Dış politikada çok büyük bir açmazın içindeyiz. Yalnız kalmış bir ülkeyiz. Türkiye mezheplere, dinlere göre yönetilmek istenen deli gömleği giymiş bir duruma geldi. Bunun sonu felakettir. Türkiye de laiklik karşıtı anlayış egemen hale gelmektedir. Tüm Zonguldak’a sevgiler saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.
            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir;
“Zonguldak’ımıza gelmekle bizlere onur verdiniz. Bu birlikteliğimiz her zaman devam edecektir. Yapılması gereken çalışmalar hep birlikte yapıldığında çok daha güçlü bir ortam oluşuyor. Sesimizi daha iyi aktarabiliyoruz. Bu anlamda özellikle belediyemizi ziyaretinizi çok önemsiyor halkım adına teşekkür ediyorum.” dedi.
           CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ise; “Sayın Gürkut Acar’la Zonguldak’ta birlikte olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Zonguldak’ın sorunlarını takip eden ve bizimle paylaşan bize katkı vermeyi gönülden arzu eden bir milletvekilimiz kendisi. Ankara’da birlikte olduğumuz ortamlarda sürekli olarak Zonguldak’ta program yapmayı, belediyemizi partimizi ve buradaki değişik kurumlarımızı ziyaret etmeyi düşünmüştük. Bugün bu olanağı bulduk. Gürkut Bey ve diğer milletvekillerimiz ile Zonguldak’ın sorunlarını çözmeye çaba göstereceğiz. Hassasiyetlerimiz ortak. Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Büyük Önder’imizin kurduğu cumhuriyet maalesef bir takım politikalar ve açılım süreci adı verilen ancak belirsizlini koruyan bir süreçte tehdit altında. Büyük Önderimizin kurduğu cumhuriyetimize de sahip çıkmaya çalışacağız. Biz bugün birlikteyken bunun sözünü de veriyoruz. İnşallah önümüzdeki süreç hem Zonguldak için hem de Türkiye için aydınlık günlerin başladığı yeni bir süreç olacak. Sizlerin huzurunda Belediye Başkanımıza da son zamanlardaki çalışmalarından dolayı da teşekkür etmek istiyorum. Zonguldak gerçekten belediyecilik anlamında olumlu bir süreç yaşıyor. Hep beraber Zonguldak’ı daha güzel noktalara taşıyacağız.” dedi.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz