2 Ocak 2014 Perşembe

BAHADDİN ARI “ CHP’nin tüm üyelerini sandığa davet ediyorum “!

CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Bahaddin Arı, 5 Ocak’ta yapılacak Ön seçimde tüm parti üyelerini sandığa davet etti.
Arı konuyla ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer Verdi, “Zonguldak’ın emekçi, mazlum ve yarınlarına artık her anlamda umutla ve cesaretle bakmak, çevreci, çağdaş, katılımcı, özgürlükçü şeffaf, ama mutlaka güvenli, gençlere ve kadınlara yakışan bir kent yaratmak için, artık bir şeyler yapmak gerekir diyen, kaderini bu kente bağlamış bütün parti üyelerini 5 Ocak’ta sandıkta sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyorum.
Geçtiğimiz bu dört yılda gerek değerli partili arkadaşlarım ve değerli meclis üyesi arkadaşlarımızla, gerekse kentin hemen hemen her kademesinde, çalışanı, emeklisi, işsizi, esnafı, iş kadını, iş adamı ve aklınıza gelecek her alandaki yurttaşımızla ve karar alıcı kademelerde görev yapan kişi ve gruplarla bir araya gelişlerimiz ve yoğun fikir alış verişlerimiz, kentimizin geleceğine dair değerlendirmelerimiz sonucunda verdiğimiz karar hayırlara vesile olacaksa murada ersin.
Hala devam etmekte olan dört yıllık Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyeliğim ve komisyon başkanlıklarımdaki performansımla da bunu açık ve seçik ortaya koyduğuma inandığım, ciddi bir yerde duruyorum. Bu işleri bilenler, bu görüşümü ve duruşumu mutlaka taktir ederler... Bu duruş, maalesef bu ülkede bugün her baba yiğidin harcı olmaktan, uzun yıllardır çıkmış bulunuyor...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz