20 Nisan 2014 Pazar

ÖZGÜVAK YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ ALİ KAYA” SOSYAL YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEKTİR”


Özel Güvenlik Vakfı (ÖZGÜVAK ) 11. Olağan Genel Kurulunu GMİS Şemsi Denizer küçük toplantı salonunda yaptı.
Genel Kurula CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP İl sekreteri Nurettin Yolcu,  Trabzon İli Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve Vakıf genel kurul delegeleri katıldı.
 Açılış konuşmasını yapan ÖZGÜVAK Genel Başkan Ali Kaya , Vakfın kuruluşundan bu yana amaçlarına  uygun olarak sosyal yardımların sürdüğünü , yeni üye çalışmalarının devam ettiğini ifade etti ve  yapılan yardımlar hakkında şu bilgiyi verdi
“ Vakfımız kurulduğundan bu güne kadar Üyelerimize 9.720.911.42 Tl kredi kullandırdık, üyelerimizin okuyan çocuklarına 511 bin 500 Tl karşılıksız burs, Üyelerimizin ölüm,düğün nişan, tabi afet gibi olaylar için 193.523 Tl karşılıksız yardım, vefat eden üyelerimizin ailelerine gıda,kırtasiye ve giyim yardımı olarak karşılıksız  olarak 32.120 Tl ve son olarak ta Emekli olan üyelerimize 665 bin 189 Tl olmak üzere bugüne kadar Vakfımız 11 Milyon 123 bin 244.06 Tl lik yardımda bulunmuştur. Bu tür yardımlarımız devam edecektir”

YENİ YÖNETİM

Daha sonra yapılan seçimlere geçildi. Yapılan seçim sonrasında Selami Kılıç,Ali Kaya, Fethi Kırömeroğlu, Ertuğrul Çağlar, Halit Danışmaz,  Ömer Bahadır, Recep Haspolat, Feridun Adıgüzel ve Satı Mehmet Bostancı yönetim asil üyeliğine,

DENETLEME KURULU

 Ahmet Bayrak, Hüseyin Bezir ve Kemal Kuzu Denetleme Kurulu asil üyeliğine seçilirlerken

DİSİPLİN KURULU

İbrahim Vatandaş, Mustafa Kılıçarslan ve Süleyman Buldu Disiplin kurulu asil üyeliklerine seçildiler. Yeni yönetime seçilenler önümüzdeki günlerde kendi aralarında bir araya gelerek görev dağılımını gerçekleştirecekler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz