14 Mart 2016 Pazartesi

BAKKA personelinden yangın tatbikatı

 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) personeline, 11 Mart Cuma Günü Ajans merkez hizmet binasında Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının, Afetlere Hazır Türkiye Eğitim Projesi’nin, Afete Hazır İşyeri Ayağı kapsamında İlimiz Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından "Doğal Afetlerden Korunma, Yangın, KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif, Nükleer)" konularında farkındalık eğitimi verildi.

Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif, Nükleer saldırılar konusunda AFAD Sivil Savunma Şube Müdürü Sami Göktaş ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

Arama Kurtarma Teknisyeni Afet Bilinci Eğitmeni İbrahim Kırnapçı ise, heyelan, deprem, doğal afetler, yangın gibi birçok konuda slayt gösterimi eşliğinde Ajans Personeline eğitim verdi ve ardından sorularını yanıtladı.

Eğitimin ardından Ajans binası arkasında yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Tüm Ajans personelinin katıldığı tatbikatta, AFAD ekiplerince yangının tespit edilmesi ve yangın tüpünün doğru kullanımı konularında uygulamalı eğitim verildi. BAKKA Genel Sekreteri İbrahim Kuzu, AFAD Sivil Savunma Şube Müdürü Sami Göktaş ve ekibine aktardıkları tüm bilgiler için teşekkür etti.

Tatbikatın ardından Ajans Binası önünde hatıra fotoğrafı çekildi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz