12 Mart 2016 Cumartesi

BAŞKAN AKDEMİR: “14 MART TIP BAYRAMINI KUTLUYORUM”


 Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Akdemir; tüm zor koşullara rağmen sağlık çalışanlarının büyük sorumluluk ve fedakârlık içerisinde çalışma yaşamlarını sürdürdüklerini ifade etti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir mesajında şu görüşlerine yer verdi:  
                    “Her  insanın doğuştan kazandığı temel hakları vardır. Bunlardan birisi yaşama ve sağlıklı bir çevrede hayatını devam ettirme hakkıdır. Tabii bunu gerçekleştirebilme adına sağlıkla ilgili yapılan çalışmalar ve yatırımlar bugünün dünyasında ülkelerin gelişmişlik düzeylerini de  yansıtmaktadır. Sağlığın korunması her bireyin önceliği olmalı, sağlık politikaları da bu doğrultuda şekillenerek toplum bilinci geliştirilmelidir.

                      Sağlık hizmetlerin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereği olarak benimsenmiştir. Bu anlamlı günde, tüm hekim ve sağlık çalışanlarına, mesleklerini sürdürürken gösterdikleri  gayretleri için teşekkür ediyor;  14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz