13 Mayıs 2014 Salı

BAŞKAN AKDEMİR ENGELLİLER HAFTASINI KUTLADI

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘Engelliler Haftası’ nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Yapmış olduğu yazılı açıklamasında engelliler haftasını kutlayan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Herkesin eşit yaşama hakkı vardır. Birlikte var olduğumuz insanların yaşam koşullarının farkında olup, onlar için sosyal, ekonomik, kültürel ve en önemlisi günlük yaşamlarını kolaylaştırmak adına duyarlılığımızı asla yitirmemeliyiz.” dedi.
                   Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, engelliler haftası nedeniyle şu görüşlerine yer verdi: “Ülke nüfusunun önemli bir bölümünü oluşturan engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve bu yönde sağlıklı çalışmalar yaparak kalıcı çözümler üretmek tüm toplumun sorumluluğundadır.
                   Hepimizin birer engelli adayı olduğu dünyamızda, engelli vatandaşlarımızı toplumun dışına itmek medeni toplumların içine düşmemesi gereken önemli bir durumdur. Belediyemiz her zaman engelli bireylere engelsiz bir yaşam sağlamak için hizmet üretmeyi kendisine görev edinmiştir. Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevinçlerini kaybetmeden, üretken, aktif bireyler olarak toplumsal hayatta rol almalarını ve güçlerini kullanabilmelerini sağlayacak önlem ve düzenlemelerin hayata geçirilmesi konusu üzerinde projelerimizi geliştirmek ve uygulama aşamasında da çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Toplumun en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili sorunların çözümünde duyarlığın artmasına vesile olmasını diliyor, Engelliler Haftasını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım “



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz