8 Mayıs 2014 Perşembe

KAGİK, ZONGUDAK’TA UYGULAMASI DÜŞÜNÜLEN PROJE İÇİN ZİYARETLERDE BULUNDU

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, kentin tanıtımının yapılacağı üç boyutlu film projesi için Gaziantep, Mardin ve Şanlı Urfa’da ziyaretler yapıp incelemelerde bulundu.
Zonguldak TSO Kadın Girişimciler Kurulu (KAGİK) üyeleri, masraflarını kendileri karşılamak üzere Gaziantep, Mardin ve Şanlı Urfa gezisi düzenlediler. Zonguldak’ın tanıtımı için düşünülen ve BAKKA’ya sunmak üzere proje aşamasına gelen “3 Boyutlu Tanıtım Simülayon Filmi” için fikir edinmek amacıyla düzenlenen gezide Zonguldak’ın eski Valilerinden Gaziantep Valisi Erdal Ata ile eşi Nazan Ata ziyaret edildi. Vali Erdal Ata ve eşi tarafından karşılanıp gezi boyunca ilgilenilen heyet Gaziantep’in ön plana çıkan yerlerini gezerek incelemelerde bulundular. Şanlı Urfa ve Mardin illerinin de tarihi ve turistlik yerlerini gezen Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası KAGİK Üyeleri, hazırlanılması düşünülen projeyle ilgili bilgi edindiler.

GAZİANTEP VALİSİ ERDAL ATA VE EŞİNE TEŞEKKÜR…
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay, ilk kez Gaziantep’i gezme fırsatı bulduklarını, Valisi Erdal Ata ve eşi Nazan Ata hanımefendi tarafından çok güzel ağırlandıklarını belirterek teşekkür etti. Gaziantep, Mardin ve Şanlı Urfa’nın özelliği olan çok güzel iller olduğunu belirten KAGİK Başkanı Nurcan Abay, “Bu iller kadar olmasa bile Zonguldak da turistlik açıdan belli bir noktaya getirilebilir. Fransız yapıları, Filyos Antik kenti ve doğası ön plana çıkartılabilir. KAGİK olarak bunu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay ise daha önce kendisinin geldiğini, şimdi ise kurul üyeleriyle birlikte ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, “Şehrimizin özelliklerini yansıtan ‘3 Boyutlu Tanıtım Simülasyon Filmi’ için BAKKA’ya sunmak üzere proje hazırlamaktayız. Bu projenin gerçekleştirildiği illere giderek fikir sahibi olmak istedik. Gezimiz ve ziyaretlerimiz çok faydalı geçti. BAKKA’dan projemiz onay görmesi durumunda şehrimizin tanıtımına önemli katkı vereceğini düşünüyoruz. Ziyaretlerimizde bizlere büyük ilgi ve kolaylık gösteren Gaziantep Valimiz Erdal Ata ve çok değerli eşi Nazan Ata hanımefendiye çok teşekkür ederiz” dedi.            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz