18 Haziran 2012 Pazartesi

KARADUMAN TEPEBAŞI MAHALLESİNİN YÜKSEK EMLAK DEĞERLERİNİ BAKANA İLETTİ


Başbakan Erdoğan’ın grup toplantısına katıldıklarını, ardından Bakan Balta ile görüştüklerini belirten Karaduman, Tepebaşı Mahallesinde metrekaresi 800 TL olan araziler sorununu aktardığını, Bakanın önümüzdeki günlerde Zonguldak’a gelerek bu konuda açıklama yapacaklarını söyledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Tepebaşı Mahallesinin yüksek emlak değerlerinin düşürülmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Muhammet Balta ile görüştü.
Karaduman, “Geçtiğimiz günlerde Tepebaşı Mahallesinde teşkilat olarak ziyaretlerde bulunmuştuk, orada mahalle halkının emlak değerlerinin yüksek olması nedeniyle mağdur olduğunu öğrendik. 2 B Arazilerinin satışa çıkacağından dolayı rakamların yüksek olduğunu söylediler. Geçtiğimiz haftada mahalle sakinleri bizi partide ziyaret etmişti. Bu ziyarette de bunu gündeme getirdiler. Bizde iktidar partisi olarak rakamlar konusunda yapabileceğimiz  bir şey olacaksa, hem milletvekillerimizle, hem bakanlarımızla bunun takipçisi olacağımızı söylemiştik. Geçtiğimiz gün Başbakanımızın grup toplantısına katıldık, orada Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile görüştük, Tepebaşı Mahallesinde böyle bir sıkıntının olduğunu, Türkiye genelinde her hangi bir çalışmanın bütünlüğünü kendisine sorduk, Sayın Bakanımızda önümüzdeki süreçte Zonguldak’a geleceğini, bu konuyla ilgili konuşacağımızı ve böyle bir çalışma olup olmadığı konusunda açıklama yapacaklarını söyledi. Biz de Tepebaşı sakinlerinin bize ilettiği emlak değerlerinin yüksek olma sorununu takip ediyoruz. Hiçkimse mağdur olmadan bu konuların çözülmesi için uğraşacağız, Tepebaşı Mahallesinde bir adaletsizlik var. Çözmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.” dedi
KAYNAK: Zirve gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz