12 Mart 2014 Çarşamba

AK Partili kadın adaylar, KGD’yi ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Kadın Kolları, Belediye ve İl Genel Meclisi üyesi kadın adayları ile birlikte Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni (KGD) ziyaret ederek, destek istediler. AK Kadınları, Başkan Osman Sav ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.
KGD Başkanı Osman Sav, ziyarette yaptığı konuşmada, kadınlara seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, “Seçim arifesindesiniz, seçim günü yaklaştıkça da, çalışmalarınız daha da artıyor. Öncelikle Zonguldak gibi zor bir şehirde Belediye ve İl Genel Meclisi üyesi adaylığına başvurduğunuz için sizi medeni cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Zonguldak adına hangisi hayırlı ise, kim daha çok hizmet edecekse, onun başa gelmesini istiyoruz. Umarım; seviyeli ve düzgün bir yarış olur, sonradan birbirimizin yüzüne bakamayacak düzeyde bir yarış olmaz. Seviyeyi her zaman korumalıyız. Çünkü Zonguldak, çok küçük bir yer, yüz yüze bakıyoruz” dedi.
AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Adayı Havva Yılmaz, seçim çalışmalarının hızlandığını belirterek, “Sizin temennilerinize biz de katılıyoruz. İnşallah centilmenlik anlayışı içinde güzel bir seçim dönemi geçiririz. Seçim nedeniyle kurum, kuruluş ve dernek ziyaretlerimize devam ediyoruz. Çalışmalarımız gün geçtikçe daha da hızlanıyor. Zonguldak için Ali Başkanımızın projeleriyle beraber bayanların katılımıyla güzel projeler gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Zonguldak için hayırlısı olsun. Hepimiz Zonguldak’ta yaşıyoruz, sıkıntıları hep beraber çekiyoruz. Artık Zonguldak’ın kaybedecek zamanı yok. Gittikçe daha da yaşanmaz hale geliyor. Biz de daha iyi olmasını istiyoruz ve bunun için çalışacağız” diye konuştu.
Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Filiz Ünal Sarsık ise, nazik karşılama için Sav’a teşekkür ederek, “İl Genel Meclisi denildiği zaman aklımıza kırsal kesim geliyor. Köylerde yol, su, altyapı anlamında hizmetlerimiz devam ediyor. Artı sosyal projelerimiz de var. Ama biz merkezde de yatırımlar yapıyoruz. Özellikle eğitim, sağlık, tarım, kültür anlamında da bir takım etkinlik ve faaliyetlerimiz var. Aynı zamanda AB projeleri ve BAKKA projeleriyle ilgili istihdama yönelik, eğitime yönelik bir takım çalışmalarımız oluyor. Ben il genelde de desteklerinizi bekliyorum” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz