10 Haziran 2014 Salı

ALPEREN OCAKLARI “ GENELKURMAYIN GÖREVİ KINAMA DEĞİL, HESAP SORMAKTIR”^

Alperen Ocakları Zonguldak İl yönetimi Diyarbakır Lice de bayrağımızı gönderden indiren PKK ve buna tepki göstermeyen asker, hükümete tepki gösterdi.
Madenci anıtı önünde açıklama yapan Alperen Ocakları İl başkanı murat Karadeniz, teröristlerin yol kapattığını, kimlik kontrolü yaptıklarını, güpe gündüz dağa adam kaçırdıklarını, şanlı bayrağımızın indirildiğini kaydederek “ Aman benim teröristime bir şey olması mantığı ile hareket ederek olup biteni sadece izleyen AKP hükümeti er geç bu millete PKK üzerinden yaptığı zulmün hesabını verecektir” dedi.
Genelkurmay Başkanlığına da tepki gösteren Karadeniz sözlerine şöyle devam etti “ Genelkurmay Başkanlığı hainlerin yapmış olduğu ihaneti kınama makamı değil. Bayrağımıza el uzatanın elini kırma, göz dikenin gözünü oyma, hakaret edenin haddini bildirme ve terörist hainlerden hesap sorma makamıdır.
Diyarbakır Lice de bayrağımızı gönderden indiren sütü bozuk, vatansız hainlere gerekli tepkiyi göstermeyen asker, barış süreci adı altında hainlere taviz üzerine taviz veren hükümet açılım süreci boyunca hükümete gerekli yaptırımları göstermeyen muhalefet, bir an önce aklınızı başınıza alın” dedi.

Madenci anıtı önündeki Alperen Ocaklarının Basın açıklamasına Kamu Sen İl temsilcisi Kadir Bacioğlu’da katılarak destek verdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz