11 Haziran 2014 Çarşamba

HÜLYA KIRAL, KGD’Yİ ZİYARET ETTİ

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünce düzenlenen ‘29. Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda röportaj dalında ülke birincisi olan Halkın Sesi Gazetesi yazarı Hülya Kıral, ödülünü TBMM’de düzenlenen törende Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’tan almıştı.
Çok anlamlı bir ödül almanın haklı mutluluğunu yaşayan gazeteci meslektaşımız Hülya Kıral, Zonguldak’ta da bir dizi ziyaretlerde bulunuyor.
Hülya Kıral, Vali Ali Kaban’ı ziyaretinden sonra Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Osman Sav, Başkan Vekili Mustafa Emen, Başkan Yardımcısı Sermet Aksu, Genel Sekreter Sinan Çetinbakış ve gazetecilerle bir süre görüşerek bundan sonraki hedefinin de yine yarışmalara katılarak ödül almak olduğunu bildirdi.
Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ise hem Zonguldak medyasının duyurulması hem de habere konu olan madenciliğin işlenmesi açısından anlamlı bir ödül olduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.
Karşılıklı görüşmelerin ardından Hülya Kıral kazandığı ödülünü gösterirken KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav da Zonguldaklı gazetecilerin çıkartmış olduğu kitaplardan kendisine hediye etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz